Skip to content

Sajamski štandovi

Sajmovi Vas čekaju

Kako bi što bolje prezentirali svoje usluge i proizvode mnoge tvrtke i obrti izlaze na sajmove koristeći naše usluge izrade sajamskih štandova. Učinkovita prezentacija najbolji je način stvaranja novih kupaca i postizanje poslovne suradnje s budućim partnerima. Pogledajte gleriju slika dolje te nas kotaktirajte da budete spremni za nadolazeće sajmove.
Oplemenjena iverica

Iverali – (komercijalni naziv za oplemenjenu ivericu, nastao u toku tranzicije na ovim našim prostorima. Oplemenjena iverica je iverica oplemenjena dekor papirima prethodno impregniranim melaminskim smolama. Proces oplemenjivanja obavlja se pod visokim tlakom i temperaturom i u tom procesu se formira struktura na dekorima a koja se prepoznaje po oznaci ST. Oplemenjena iverica kao materijal vrlo je rasprostranjena i relativno jednostavna za primjenu u područjima izrade namještaja i opremanja i uređenja interijera.

Elgrad  Siže Kupres  Iverpan  Sigmaplus

 
Acryl visoki sjaj

Već nekoliko godina visoki sjaj kao materijal i kao dizajnerski element, u izradi namještaja i opremanju prostora je pravi hit. U ponudi imamo ploče visokog sjaja nanešenog na ivericu kao materijal – nosač i koji je po cijeni vrlo prihvatljiv za široki krug kupaca. Najnovija ponuda jest ponuda Acryl visokog sjaja nanešenog na MDF ploče i koji doista ima odlike najvišeg sjaja s «špigl» efektom, gdje se doslovno sve oslikava na površini ploče. To iz razloga što se acrylna masa nanosi na MDF koji je daleko ravniji i manje porozan od iverice, te je samim tim i površina stabilnija i efekt sjaja je veći. Acryl ploče visokog sjaja se standarno obrađuju, pile i kantiraju bez ikakvih posebnih postupaka. Kantiranje se obavlja originalnim trakama visokog sjaja. Trenutno je u stalnoj ponudi 9 dekora: bijela, crna, staro bijela, silverline bijela, silverline crna, bordo crvena, antracit, srebro & teak smeđi. Format ploče je 2800 x 1300 mm, a debljina je 18 mm.

Elgrad  Iverpan  Sigmaplus

 
Visoki sjaj

Ovi iverali su obostrano oplemenjeni melaminskom smolom u izvedbi visoki sjaj. Dolaze obloženi prozirnom zaštitnom folijom koja se s proizvoda skida tek nakon obrade i montaže. Uz dekore iverala u ponudi su i rubne trake ABS 1 mm debljine u istim dekorima kako bi se u istoj boji mogao zakantirati svaki element.

Elgrad  Iverpan

 
MDF ploče

Medijapan (Midimum Densiti Fiber…) ploče su srednje guste vlaknatice, homogene po debljini, proizvedene od usitnjenog drva listača uz minimalan dodatak veziva. Gustoća po cijeloj debljini čini ih pogodnim za obradu glodanjem čime se u znatnoj mjeri koriste kao nadomjestak punom drvetu. Mala poroznost po presjeku koristi se i kod obrade lakiranjem što dodatno povećava primjenu MDFa u izradi namještaja, prije svega za fronte različitih oblika. MDF je također našao široku primjenu kao nosivi materijal kod furniranja i općenito kod oplemenjivanja furnirom, laminatima, folijom i dr. MDF GFE, proizvod je novije generacije i namijenjen je prvenstveno za proizvode na bazi lakiranja a od klasičnog MDFa razlikuje ga vanjski površinski sloj na koji je već navučena zaštitna „grund folije“ (GFE). Uloga folije je ubrzati i pojednostaviti proces lakiranja te znatno smanjiti utrošak materijala i vrijeme lakiranja smanjenjem broja međufaza obrade lakiranjem.

Elgrad  Iverpan